Produk Kita

Saiki kita duwe rong dhasar produksi mesin solar

siji ing Taizhou City, Provinsi Jiangsu, ngasilake seri silinder telung silinder lan papat silinder karo YD (YANGDONG) kanthi kekuatan saka 10kw nganti 100kw, lan liyane ing Luoyang City, Provinsi Henan, ngasilake papat silinder siri LR lan YM lan enem -kanggo mesin solar.
Liyane

  • index_ABOUT

Babagan kita

YTO POWER minangka pabrikan mesin diesel utama ing China lan anak perusahaan China YTO Group.

Wiwit pondasi ing taun 1955, kita wis berkembang dadi perusahaan komprehensif sing ngasilake lan nyediakake macem-macem jinis mesin diesel, merek YTO dianugerahi Brand Top Top China lan Disaranake Ekspor. 

Ing YTO POWER, kita duwe Pusat Teknikal (Pusat Teknis Nasional) kanggo riset mesin diesel, lan kita duwe hubungan sing cedhak karo institusi riset sing misuwur kayata AVL ing Austria, FEV ing Jerman…

Keuntungan Kita

Merek

Wiwit pondasi ing taun 1955, kita wis berkembang dadi perusahaan komprehensif sing ngasilake lan nyediakake macem-macem jinis mesin diesel, merek YTO dianugerahi Brand Top Top China lan Disaranake Ekspor.

Brand

Keuntungan Kita

Katrampilan Solid

Ing YTO POWER, kita duwe Pusat Teknis dhewe (Pusat Teknis Nasional) kanggo riset mesin diesel, lan kita duwe hubungan sing cedhak karo institusi riset sing misuwur kayata AVL ing Austria, Jerman FEV ing Jerman, YAMAHA ing Jepang lan Institut Penelitian Southwest ing Amerika Serikat

Solid skills

Keuntungan Kita

Pengalaman sing sugih

Kanthi luwih saka sewidak taun pengalaman produksi, saliyane peralatan maju lan garis pemasangan sing diimpor saka Swiss, Jerman, Amerika Serikat, Britain, lan Italia, kualitas mesin lan reliabilitas diesel kita dijamin.

Rich experience

Keuntungan Kita

Sertifikasi teknologi

Kita minangka sertifikasi ISO9000, ISO14000 lan TS-16949, lan mesin diesel, disertifikasi dening EPA AS, Eropa Eropa lan sertifikasi CE.

Technology certification
  • timg
  • index_brands
  • logo
  • timg-(1)
  • index_brands
  • index_brands
  • index_brands
  • index_brands